Home » Jordan 1 Mid

Jordan 1 Mid

by Victor

Hej där, sneakerfreaks! Häng med mig idag då vi snackar lite skor. Så, jag snubblade över den här pärlan till blogginlägg på GotKicks, och tänkte, why not ge min egen take på grejen.

Jordan 1 High mot Mid – Vad är grejen?

Alright, så du har säkert sett de där coola Air Jordan 1 High och Mids, eller hur? Om du är som jag och alltid tänker ”Vad är ens skillnaden?” så let me tell you, det är allt i detaljerna.

Först upp, Highs – de är som OGs, de där coola klassikerna från ’85. Mids är mer som de yngre syskonen som vill hänga med de stora grabbarna. Lite mer lättsamma och inte lika hårdnackade när det kommer till prislappen.

Lite lägre, lite mer chill

Så, om du sätter en High och en Mid bredvid varandra, är det som att jämföra en basketbollspelare med en fotbollsspelare – en är lite längre, du fattar. Mids har ett snörhål mindre, vilket på något sätt ger dem lite mer chill vibe, medan Highs är lite mer på hugget.

Om du vill nörda ner dig i de tekniska detaljerna (ingen dömer här), så är GotKicks din bästa polare. De har en killer guide som går igenom varje liten grej.

Logotyper och grejer

En annan cool grej är att Jumpmanloggan inte alltid var med på festen – den började hänga med på 90-talet. Och ett hett tips – både Mids och Highs har Nike Air i sulan. Bara så att du inte tror att de snålade på techdelen.

Varför ens bry sig?

Kolla, om du är en sneakersnörd, då är detta typ som att prata Star Wars-trilogier. Men om du är ny på banan, kan du undra vad allt ståhej handlar om. Det är en del av kulturen, man. Historia, design, och lite street cred.

Mic Drop

Okej peeps, innan jag stiger av scenen, vill jag bara säga att om du är sugen på att skaffa dig ett par Jordan 1 High eller Mid, ta en kik på Gotkicks. De vet vad de sysslar med, och har alla de feta grejerna.

Låt mig veta vad du tycker om Air Jordan 1, och om du är team High eller Mid. Keep it real, och tills nästa gång – peace out! ✌️💥

Related Posts

MarketGit logo

Marketgit is the best and most trustworthy resource for technology, telecom, business, digital marketing, auto news, Mobile & apps review in World.

Contact us: marketgit.com@gmail.com

@2022 – Marketgit. All Right Reserved. Designed by MarketGit Team